Gebrek aan creativiteit


Na een afwezigheid van enkele weken hier dan toch eindelijk weer eens een post van mij. Het is gewoon een kwestie van doen, maar soms ontbreekt de zin om iets te doen, dus moet ik mezelf dwingen om wat te produceren. Nu zal ik het tempo van jouw productie nooit meer kunnen overtreffen maar het is het proberen waard. 😉 Vandaar deze post van mijn uitstap naar Normandië. het zijn niet echt landschappen, maar aangezien die categorie nog niet bestond heb ik hem maar op de lijst gezet.

Pixagogo direct photo link

Deze ze eerste foto heb je al gezien en ondertussen gebruikt in een eerdere post. 🙂 Maar zoals dat met mij altijd gaat, laat het weer het regelmatig afweten op mijn uitstapjes. Persoonlijk vind ik dat de fot niet uitblinkt, maar hij kan eventueel wel in een album. Over de volgende foto ben ik meer tevreden.

Pixagogo direct photo link

Begint het al op iets te lijken?

,

Geef een antwoord