Impressie Cursus


Afgelopen week ben ik gestart met het geven van een basiscursus fotograferen: Beter leren fotograferen met je spiegelreflexcamera.

In de eerste les ging ik met de deelnemers de knopjes van de camera langs en legde uit wat bijvoorbeeld de witbalans doet.

dsc00498

Ook gingen we praktisch aan de slag met het diafragma en sluitertijd. De studio is precies groot genoeg om met een groepje van een man/vrouw of zes het een en ander te kunnen oefenen. Ik had een opstelling gemaakt met een rijtje gekleurde glazen vom het effect van het instellen van het diafragma te kunnen laten zien en ik had Ghislaines Duplotrein geconfisqueerd om te kunnen ontdekken wat verschillende sluitertijden doen. Helaas waren de batterijen van de trein bijna leeg en werd het, zoals een van de deelnemers opmerkte: Wel steeds makkelijker om de beweging te bevriezen :-).

_dsc0505

In mei/juni wil ik deze cursus nog een keer geven, voor wie graag goed beslagen ten ijs wil komen bij het maken van vakantiefoto’s! Heb je interesse? Laat het even weten via de mail: info@amfion.net