Opening Studio


Ik vond het best spannend.

Afgelopen zaterdag 12 september was de opening van de studio. We hadden aardig wat uitnodigingen verstuurd, maar het is natuurlijk toch altijd maar de vraag of mensen daadwerkelijk de moeite nemen om al dan niet speciaal voor jou te komen kijken. Nou, ik had me geen zorgen hoeven maken, de eerste gasten stonden al een half uur voor openingstijd voor de deur (aarghh) en daarna was het de hele dag door druk. Veel familie en vrienden die langs kwamen, maar ook buren, oud-collega’s, vage kennissen en wildvreemden heb ik voorbij zien komen.

Om het “zo, dit is het dan”-effect te voorkomen had ik wat modellen gecharterd om de gasten de studio in actie te kunnen laten zien. De dames moesten wel veel geduld hebben, meer dan eens gingen ze een poosje in de wacht om even deze en gene te begroeten en een praatje te maken.Bij deze  Heleen, Lianne en Carmen heel erg bedankt voor hun bijdrage aan deze dag.

Heleen

Lianne

Carmen

Daarna hebben we nog gezellig een poosje in de tuin geborreld met vrienden en familie. De dag is in mijn gevoel voorbij gevlogen en ik ben supervereerd dat iedereen de moeite heeft genomen om langs te komen! We schatten dat er toch ergens richting de honderd mensen zijn geweest en zo aan de bloemenzee hier in huis te zien kan dat aardig kloppen!

dsc07252

De dag heeft in elk geval al een aantal nieuwe opdrachten opgeleverd, dus dat is sowieso mooi meegenomen 🙂 .

Nog voor de rommel opgeruimd was heb ik de studio alweer gebruikt om van goeie vrienden Bas en Marijke foto’s te maken. Zij verwachten eind volgende maand hun eerste kindje en wilden graag wat buikfoto’s. Mijn ambities op het fotovlak zijn in grote mate aangewakkerd door het feit dat Bas mij een aantal jaren geleden vroeg om samen met hem een trouwreportage te fotograferen. Ik fotografeerde al heel lang, maar nog niet zo vaak in opdracht. Na die ene dag was ik verkocht en heb daarna heel wat inspanningen verricht om die ambitie waar te maken. Met nu als resultaat de studio. Het was dus eigenlijk wel gepast dat ik de studio officieel inwijdde met het maken van foto’s van hem en zijn vriendin. (Al valt het nog niet mee om van een andere foto-enthousiast foto’s te maken, maar dat terzijde 🙂 )

Bas en Marijke

,