Amfions kraampje op de Aelse Dag


aelse dag

Ok, een beetje spannend was het wel. Wat zou “men” van mijn foto’s vinden.

Over het algemeen waren de reacties heel leuk. Heel veel mensen hebben even in mijn fotoboeken gekeken en ook Ghislaines portret op linnen had veel bekijks. Opvallend dat mensen toch niet zo heel gauw echt gaan staan “bladeren” en dat er vaak gevraagd wordt of het “mag”. Nu maar afwachten of er nog wat leuke opdrachten uit voort komen. Wie weet!

Heel leuk dat ook een aantal bekenden even langskwam om mijn kraampje te bekijken!

Het was alleen wel een oventje! Vooral toen de zon er stevig op stond was het bijna niet te harden. Maar het was heel gezellig, alleen ben ik nu wel behoorlijk afgedraaid!


Eén reactie op “Amfions kraampje op de Aelse Dag”

  1. Leuk je gisteren ontmoet te hebben op de bruiloft.
    Mooie site en geweldige foto’s, zoals ik al zei daar ben ik maar een simpel amateurtje bij.
    Succes met het maken van het fotoboek.

Geef een antwoord