Communiekaartje


En ik dacht ze dit jaar niet te gaan maken… een collega van mij vroeg wat hulp voor het laten printen van haar kaartjes. Maar bij het bekijken van de foto’s, gemaakt door een goedbedoelende amateur, werd ik toch wat triest. Rare poses, alles erg gemaakt en slecht gebruik van de mogelijkheden. Dus toch maar een poging gedaan om er iets van de maken, ook al zijn het andermans foto’s. Men is toch al blij met het resultaat, ook al zou ik de foto’s opnieuw hebben genomen, alleen al voor dezelfde sfeer een toonweergave.

Pixagogo direct photo link


2 reacties op “Communiekaartje”

  1. Lay-out is leuk hoor! :-). Heb alleen een beetje bedenkingen bij het lettertype, maar dat is wel een beetje mijn ding misschien. Of was dat in opdracht?

  2. Layout is gemaakt op “basis van”. na het bekijken van de gemaakte opnamen bleek dat dit waarschijnlijk de mooiste optie zou zijn. nog wat knippen en afsnijden, histogram-aanpassingen en contrastbeheersing leverde dit resultaat op. Lettertype is niet mijn keuze. Ach ja, het is maar een kaartje met weinig van mij. Ik heb het enkel een beetje samengebracht 🙂 .

Geef een antwoord