Het grote fototassenvraagstuk


Op zoek naar de ideale tas voor al mijn spullen ben ik langs deze site gekomen. Leuk om te zien wat anderen doen met de verschillende tassen en hoe zij alles opbergen. LowePro blijft mijn favoriet al kan de Crumpler mij ondertussen toch ook al wat bekoren ๐Ÿ™‚ .

CAMBAGS.COM


4 reacties op “Het grote fototassenvraagstuk”

  1. Zag dat een van crumplers een rood en een groen vakje in het voorvak had… Voor lege en volle kaartjes.. ๐Ÿ™‚ Kijk dat vind ik dan weer leuk!

  2. Dat had ik ook gezien ๐Ÿ™‚ . Wel praktisch uitgevoerd door crumpler maar ik heb toch de voorkeur voor dat andere merk, wat robuuster en uitbreidbaar. Maar als kleine reistas…, juist het “niet”-fototas uiterlijk spreekt mij wel aan voor bijvoorbeeld een citytrip. Maar welke grootte moet je dan nemen? Stop je er enkel het toestel in of is er nog plaats voor een drinkfles of iets anders? Jij bent de specialist op dat vlak ๐Ÿ˜‰ .

  3. Ik zou er graag nog eentje willen waar dan alleen de camera met zoomlens in kan, is er vast nog wel een gaatje voor de 50mm… Ik zou sowieso nooit een drinkfles bij de camera stoppen eerlijk gezegd. In mijn werk zie ik te veel lekkende bekers en flessen ๐Ÿ™‚ . Dan zou ik gaat voor een drinkdingetje dat je met een clipje of, heel padvinderig, met een touw aan de buitenkant bevestigd. Ga binnenkort een keertje de maat nemen bij mijn favo fotozaak in den bosch en dan bestellen op internet ofzo. Heb al wel gezien dat dat veel voordeliger is… Zal je even doorgeven welke het dan zou worden. Allebei dezelfde nemen, leuk voor bij opdrachten ๐Ÿ™‚ . Zal ik er ook nog bijpassende shirtjes bijmaken…

Geef een antwoord