Het verschil tussen de flitsers?


Na nog wat research, tenminste, na nog wat gelezen te hebben over de flitsers denk ik dat het verschil tussen de sigma en de sony 56 te maken heeft met de manier van lichtmeten… Tenminste zoiets kan ik opmaken uit de verschillende fora.
Maar waarschijnlijk ga jij me nu (opnieuw) verbazen met jouw enorme technische kennis en me uitleggen dat dat a: klopt of b: niet klopt en als bonus hoe het dan wel werkt… 🙂


2 reacties op “Het verschil tussen de flitsers?”

  1. Als je de “specs” vergelijkt maakt het niets uit welke flitser je gaat gebruiken. Sigma beweert ook de draadloze TTL-flitstechniek te ondersteunen, althans dit is te lezen op de website. Dus eerlijk gezegd kan ik eigenlijk geen argument vinden om niet voor de sigma te gaan.

  2. Vond jij het ook zo onduidelijk allemaal?? Heb net nog even bij Media Markt gekeken, maar daar was de 36 van Sony 100 euro duurder dan op internet…

Geef een antwoord