Illegal Colours?


Illegal Colours… Het is een term die ik aan Photoshop heb ontleend. Nu het fotograferen wat meer dan een hobby begint te worden, vond ik het tijd voor een tweede website. Op Amfion.net heb ik mijn commerciële activiteiten gebundeld. Hier wil ik voornamelijk eigen werk gaan laten zien en mijn blog bijhouden.

In het fotograferen probeer in steeds wat meer te groeien. De aanschaf van de digitale spiegelreflex (in mijn geval een Konica Minolta 7D) heeft mijn leerproces versneld. Het direct kunnen terugzien en het bijna onbeperkt kunnen fotograferen (zonder het prijskaartje van films/ontwikkelen/afdrukken) heeft daar ook een rol in gespeeld.

Mijn zelfvertrouwen in het fotograferen is zeker nog in ontwikkeling. Zou ik twee jaar geleden nog heel hard “NEE” gegild hebben als iemand mij een opdracht zou hebben gegeven, nu heb ik toch de stap gezet om flink met mijzelf te gaan leuren wat al in diverse opdrachten heeft geresulteerd.

Wat wil ik nou eigenlijk gaan bereiken? Moeilijke vraag. Ik ben nu in een fase dat ik eerst eens wil kijken of het blijft lopen met de opdrachten, zoveel mogelijk ervaring opdoen. De combinatie van een vaste baan en freelance fotograferen bevalt mij heel goed, maar wie weet welke uitdagingen nog op mijn pad gaan komen (of welke uitdagingen ik nog ga zoeken….).

Antonette de Groot

Illegal Colours
Antonette de Groot

Jasmijn 2

4281 LV Andel

0183449012

zwf54931351-copy.jpg


Eén reactie op “Illegal Colours?”

 1. Hoi Antonette,

  Erg leuke en duidelijke site. En erg leuke foto’s heb je erop staan, ook die van Gishlaine die voor het eerst naar ballet gaat. Geweldig! Leuk dat je daar meer mee gaat doen, dat heb je echt “in” je!
  Ik heb zelf ook pas de Konica Minolta D7i gekocht. Een super fijne camera vind ik. Ik moet alleen nog een hoop leren en uitzoeken en uitproberen. Maar wel erg fijn dat je het meteen terug kan zien vind ik.
  Ik wil het fotograferen ook weer wat meer oppakken. Ik weet alleen niet wat ik precies het leukst vind om te fotograferen. Maar door mijn nieuwe camera is het begin er weer. Nu vooral de tijd nog zien te vinden en natuurlijk…….inspiratie!

  Succes met alles!!!!

  Groetjes Patricia

Geef een antwoord