Knutselen met je flitser


Op internet kwam ik (op zoek naar “de” flitser) deze tip tegen om met je ingebouwde flitser toch wat andere resultaten te krijgen. Links zonder aanpassing, rechts met. Het zijn gewoon de jpe’tjes uit de camera, geen enkele fotobewerking. Zelfde diafragma en sluitertijd. (Ja ja, mijn camera staat tegenwoordig ook standaard op M, nu nog een batterygrip en er is helemaal geen verschil meer ๐Ÿ™‚ )

flitsvoorbeeld1.jpg

Ik ben benieuwd of je weet wat ik gedaan heb….

PS. dit bestand is 580 pixels groot, dat lijkt mij een goeie maat! (maat)


2 reacties op “Knutselen met je flitser”

  1. Het licht lijkt wat warmer en minder scherp. Een bounch-filter gebruikt of met een diffusor gewerkt? gezien het verschil in kleurtemperatuur en belichting (camera staat in M-stand ๐Ÿ˜‰ ) zal het iets met een diffusor zijn want het licht lijkt uit dezelfde richting te komen.

  2. Nu ik de creativiteit nog… ๐Ÿ™‚ Jij maakt in ieder geval sprongen vooruit op technisch vlak, ik zal meer moeten gaan oefenen ๐Ÿ™‚

Geef een antwoord