Reddingspoging


Dit heb ik er nog mee kunnen knutselen… Toch maar postzegel formaat ๐Ÿ™‚
bonus-copy-klein.jpg


6 reacties op “Reddingspoging”

  1. Korrel mag dan nu wel wat minder prominent zijn, maar scherpte laat nu te wensen over… Persoonlijk geef ik de voorkeur voor de eerste versie ๐Ÿ™‚ (ook al is die van mijzelf)

    Maar misschien moeten we hem een keer overmaken, we kennen de lokatie, pose en tijdstip. En met een beetje geluk hapert mijn spoeltje dit keer niet.

  2. Kan zeker geen kwaad. Heb jou nu toch niet beledigd? Ben alleen meer liefhebber van een stevige korrel ipv digitaal onderdrukte… Heb je ook het omkleuren al geprobeerd? Lijkt mij ook erg mooi in duotoon met blauw.

  3. Nee hoor, ik weet wel dat we wat dat betreft een andere smaak hebben :-). Toch juist leuk! (Anders wordt het ook maar een heel saai blog…: oooh wat leuk, nou wat enig, precies zoals ik het zelf zou doen etc etc.
    Omkleuren was nog niet echt een succes, maar ik heb er nog even wat over zitten lezen en daar kan ik misschien nog wel wat mee… Anders die ene van Ghislaine en mij! Die lijkt me ook wel heel leuk om af te laten drukken… Of is dat heel slecht van mezelf… ๐Ÿ™‚

Geef een antwoord